Forumul celor putini.
You are not logged in.

Pentru cei care au fost la Rapa Rosie stiu de batranul acrobat restaurat cu greu care intr-un moment de cumpana a ales sa isi largheze o jumatate de aripa.Dupa cum am promis va evolua din nou si anu' acesta .Uitati cateva poze cu inceputul reparatiei ;o sa mai pun si dupa ce il termin de imbracat.
Last edited by clflyer (22-01-2010 07:13 pm)

Fane, a dat Domnul, intr-un sfarsit, sa te apuci de el! A zburat freumos, de ce sa nu spunem. Fa-i rezervorul mai mic omule!
Bafta!
Costel

clflyer wrote:
Pentru cei care au fost la Rapa Rosie stiu de batranul acrobat restaurat cu greu care intr-un moment de cumpana a ales sa isi largheze o jumatate de aripa
Adica TROMPETA ASTA ?.....a....si fa-i rezervorul mai mare omule!

Si mie mi-a placut cum zboara .Am zis ca la urmatoarea busitura nu il mai repar ci fac altu la fel.

Ce se mai aude cu rezervorul acela?

Dan wrote:
Ce se mai aude cu rezervorul acela?
nu stie cum sa-l faca 
bravo mai, desii nu vroiai sa l mai faci , totusi te-ai apucat de el
in legatura cu rezervorul, lasa-l asa dar nu-l umple 100%

pavcostel wrote:
Fa-i rezervorul mai mic omule!
marinaru wrote:
fa-i rezervorul mai mare omule!
ionut_csu galati wrote:
Lasati rezervorul ala in pace...trebuie umplut! Un captiv se opreste dupa terminarea gamei de acrobatie, facand un looping strans la 45grd sau tinandu-l cateva ture la inaltimea maxima (zbor cat mai aproape de "cutit")...ramane pe uscat si se opreste. Nu umple niciodata rezervorul pe jumatate, ofera-ti rezerva necesara mereu!

Marinaru wrote:
pavcostel wrote:
Fa-i rezervorul mai mic omule!
marinaru wrote:
fa-i rezervorul mai mare omule!
ionut_csu galati wrote:
Lasati rezervorul ala in pace...trebuie umplut! Un captiv se opreste dupa terminarea gamei de acrobatie, facand un looping strans la 45grd sau tinandu-l cateva ture la inaltimea maxima (zbor cat mai aproape de "cutit")...ramane pe uscat si se opreste. Nu umple niciodata rezervorul pe jumatate, ofera-ti rezerva necesara mereu!
da mai , ai drepate ce zici , dar e valabi doar in cazul daca faci acrobatie,si doar daca rezista modelul la prima figura de acrobatie 

ionut_csu galati wrote:
da mai , ai drepate ce zici , dar e valabi doar in cazul daca faci acrobatie,si doar daca rezista modelul la prima figura de acrobatie
Sorry, da asta e model de acrobatie, nu de alaptat nou-nascuti! Iar daca nu rezista, pentru ce mai trebuie atentie acordata rezervorului?!

Marinaru wrote:
ionut_csu galati wrote:
Sorry, da asta e model de acrobatie, nu de alaptat nou-nascuti! Iar daca nu rezista, pentru ce mai trebuie atentie acordata rezervorului?!
hmmmmmm......... de asta

ionut_csu galati wrote:
hmmmmmm......... de asta
Nu va fi nici primul-nici ultimul!

Da mai, oricum e imortal modelul, dar asa Fane se va invarti mai putin cu un semiplan, pana se termina combustibilul si poate ateriza! Sau nu-l mai buseste cand alimenteaza si zboara cu aripa intreaga toata durata programului! Altii vroiau sa poata zbura, dar curgea rezervorul... Se stiu ei...
Bafta!
Costel