Da cand ai timp sa le faci pe toate?! Felicitari, iese superb. Eu am avut kit-ul in copilarie si am ramas putin deceptionat, zbura ca o caramida...poate si nepriceperea mea din vremuri apuse...identica cu nepriceperea mea de azi
Da cand ai timp sa le faci pe toate?! Felicitari, iese superb. Eu am avut kit-ul in copilarie si am ramas putin deceptionat, zbura ca o caramida...poate si nepriceperea mea din vremuri apuse...identica cu nepriceperea mea de azi
Multumesc de apreciri,
Asta a mers repede si mi-a facut multa placere sa-l construiesc.Doar nervurile le-am frezat. Poate maine il lansez, daca nu bate vintul prea tare
micutul ICAR a absolvit astazi primul zbor lansat din mana.Perfect!O:) In bot a primit 30g plumb. Massa totala este de 105g
Un modell foarte reusit si pe aceasta cale transmit felicitarile mele xconstructorului acesteui modell, lui Nenea Puiu. Inscriptiile le-am tiparit cu un Laser- Printer pe hirtie de impinzit, si apoi le-am lipit cu lac de parchet pe baza de apa(lacurile cu solventi nitro nu sunt bune, se sterge tusul!!!)
Radu
Fişiere ataşate:
showimageCAYR6YWW.jpg [ 72.28 KiB | Vizualizat de 12127 ori ]
showimageCAU9MS0W.jpg [ 64.67 KiB | Vizualizat de 12127 ori ]
showimageCA23C5LE.jpg [ 99.93 KiB | Vizualizat de 12127 ori ]
multumesc mult de aprecieri.Cel mai fain este ca si primul zbor a fost peste masura asteptarilor. @Ionut: sa sti ca e impinzit cu acelasi material pe care ti l-am trimis.Faina treaba.
radudg800 scrie:
multumesc mult de aprecieri.Cel mai fain este ca si primul zbor a fost peste masura asteptarilor. @Ionut: sa sti ca e impinzit cu acelasi material pe care ti l-am trimis.Faina treaba.
Azi a este o zi minunata , avem 19 Grade (plus) cu ajutorul Fönului(nu cel din Baie) se vad Alpii e minunat si Putzi (ICAR) a avut din nou proba de zbor. Concluziile le trageti singuri dupa ce vizualizati pozele.
Radu
Fişiere ataşate:
showimageCAYR6YWW.jpg [ 76.9 KiB | Vizualizat de 12127 ori ]
showimageCAWUAJFK.jpg [ 71.04 KiB | Vizualizat de 12127 ori ]
showimageCAVG41MW.jpg [ 79.72 KiB | Vizualizat de 12127 ori ]
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator
Nu puteţi scrie subiecte noi în acest forum Nu puteţi răspunde subiectelor din acest forum Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi publica fişiere ataşate în acest forum