@ionutz - ai o bere!
Am zis initial ca varsta si oboseala m-au doborat... Vedeam puncte rosii... Noroc cu sefu'ca a scris de pojar! Si e 777(Elal) ca e deformatie profesionala!
pavcostel scrie:
@ionutz - ai o bere!
Am zis initial ca varsta si oboseala m-au doborat... Vedeam puncte rosii... Noroc cu sefu'ca a scris de pojar! Si e 777(Elal) ca e deformatie profesionala!
Sa le zbori cu placere si cu folos!
Bafta! Costel
:L abia astept sa ne intalnim sa bem impreuna berea, ca nu ne am mai vazut de la RR 2010
Asa Marinaru, arata-ne, uimileste-ne! Sa te vedem la zbor, la Chitila!
Ruxandrita stie de activitatea subversiva?
Lomonosov nu intelege ca botul poate sa fie si din altceva decat carbon.
La sportul asta numit zbor liber, exista niste idei false: 1. Ca asta-i cel putin pe "plan national" o ultima reduta a modelismului adevarat. Nu este, pentru ca foarte multi au modele din strainatate (macar subansamble). 2. Ca ar fi ieftin. Un model cumparat, este foarte scump, totusi - aproximativ sute-mie de Euro.
Ultima oară modificat de mvpricop pe 21 Ian 2011, 20:20, modificat 1 dată în total.
mvpricop scrie:
Lomonosov nu intelege ca botul poate sa fie si din altceva decat carbon.
Explica-i lui Lomonosov, ca in literatura de specialitate, lemnul este catalogat material compozit! :R Si uite, bot de lemn, pentru CNC!!! In rest, raspuns: Da!
mvpricop scrie:
Ca ar fi ieftin. Un model cumparat, este foarte scump, totusi - aproximativ sute-mie de Euro.
Incearca sa ii spui asta unui ARF-ist, mare RC-ist .
Fişiere ataşate:
showimageCAY27R0F.jpg [ 21.69 KiB | Vizualizat de 7941 ori ]
showimageCAOZWHPC.jpg [ 12.94 KiB | Vizualizat de 7941 ori ]
showimageCAIJ4ZNG.jpg [ 20.57 KiB | Vizualizat de 7941 ori ]
showimageCA4C16PL.jpg [ 16.92 KiB | Vizualizat de 7941 ori ]
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator
Nu puteţi scrie subiecte noi în acest forum Nu puteţi răspunde subiectelor din acest forum Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi publica fişiere ataşate în acest forum