Salutare! De ceva zile ma aflu intr-un real impas. Trebuie sa confectionez un zmeu. Da... ati citit bine. un zmeu. Si desi para foarte simplu, trebuie sa contruiesc un zmeu cu care sa se poata juca un baietel de 6 ani (nota: la cererea maica-sii - recte... matusa mea draga - citez "sa nu te chinui prea mult dar sa zboare frumos). stiu e un zmeu... il fac scolarii de 1 -4 DAR... am gasit ceva interesant pe 2rc... si buzunarul nu ma lasa sa apas butonul CUMPARA. (nu am marunt sa dau 100 de RON pe o chestie din polistiren). va atasez si link cu ... chestiul in cauza https://www.2rc.ro/aeromodele-zmee-c-22_ ... 704304748e
Deci? Idei? arata bine contraptia totusi si cred ca ar fi un cadou frumos pentru cei 6 ani pe care ii implineste in curand.
_________________ Să zbori este să încerci să te izbeşti de pământ şi să ratezi.
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator
Nu puteţi scrie subiecte noi în acest forum Nu puteţi răspunde subiectelor din acest forum Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi publica fişiere ataşate în acest forum