Multumesc anticipat. Este o operatie care nu prea imi iese si de aceea vreau sa vad cum faci tu. Te rog sa dai, daca se poate, amanunte despre bijuteriile de motoare cu reductoare planetare. Nu ma satur sa le privesc.
Dan scrie:
Multumesc anticipat. Este o operatie care nu prea imi iese si de aceea vreau sa vad cum faci tu. Te rog sa dai, daca se poate, amanunte despre bijuteriile de motoare cu reductoare planetare. Nu ma satur sa le privesc.
Prea multe detalii despre reductoare nu pot spune. Eu deocamdata nu folosesc si merg pe varianta directa, deoarece sunt novice in aceasta categorie.
Multumesc frumos. Fac exact ca si tine. Dar parca tie iti iese mai frumos. La placat folosesti balsa alba si moale? Cu saculeti umpluti cu nisip ai incercat? Baftaaaaaaaaaaaa.
PS. Si eu sunt tot din Galati. Ai zburat la faleza? Acum o regret. Aici este doar campie impadurita....nu stiu cum sa-i zic.
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator
Nu puteţi scrie subiecte noi în acest forum Nu puteţi răspunde subiectelor din acest forum Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi publica fişiere ataşate în acest forum