Si o scula pe care am facut-o dintr-un motor de masina de cusut si un sertar intors cu gura-n jos. Este cred sugestiv cum functioneaza (pentru slefuit capetele de aripa sub unghi, la imbinarea diedrelor). Pe rulmentul liber pe ax "palpeaza" sablonul. Se pot face astfel si nervuri in pachet, pe un sablon plat, in loc de plan inclinat.
Fişiere ataşate:
untitled.JPG [ 65.46 KiB | Vizualizat de 8648 ori ]
showimageCAOGVFNV.jpg [ 32.8 KiB | Vizualizat de 8648 ori ]
frumoasa lucrarea si rapid facuta,nu ca mine, intrebarea mea este:ai pus doar un singur lonjeron median pe intrados?(asa vad din constructie);daca da,nu iti este frica ca la impanzit se va incovoia aripa ?
...azi a dat-o pe vin alb, demidulce, cum le sade bine doamnelor, s-a cherchelit si in betia lui nevinovata a gaurit aripa proaspat emaitata, de nervi a mai baut o sticla !!!O:)
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator
Nu puteţi scrie subiecte noi în acest forum Nu puteţi răspunde subiectelor din acest forum Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi publica fişiere ataşate în acest forum