Cum anul trecut mi-a adus un zambet pe buze celebrul eveniment, si in euforia momentului am zis...venim si la anu'... inca ma gandesc la idee, si ar trebui sa imi fac planul de bataie pentru inca o insecta motorizata pe care sa o inaugurez la Rapa. Dupa matematica mea insa... ca vechii mayasi nu mai sunt de incredere, am realizat ca Pastele pica de 1 Mai. Rapa rosie? Cum si cand se organizeaza?
_________________ Să zbori este să încerci să te izbeşti de pământ şi să ratezi.
Se pare ca de Florii pana de 1 Mai (weekendul de dinainte de 1 Mai, pana la 1 Mai)...asteptam o confirmare de la Big! Oricum, se pare ca o sa avem cam toata saptamana libera, asa se speculeaza prin presa, cu nush ce zile libere! TAXI e pregatit?
Daca prin vreo minune ma prezint si eu anul acesta, singurul model pe care il am gata de zbor este bombonelul. Deci pregatiti-va planoarele cu declansatoare ca se lasa cu tractari
Marinaru scrie:
Se pare ca de Florii pana de 1 Mai (weekendul de dinainte de 1 Mai, pana la 1 Mai)...asteptam o confirmare de la Big! Oricum, se pare ca o sa avem cam toata saptamana libera, asa se speculeaza prin presa, cu nush ce zile libere! TAXI e pregatit?
Taxi sta cumintel pe un raft in atelierul de lucru cu o folie pe fuselaj si pe aripi. Are carenaj nou acum. Fibre alea alea. si ... asteapta o zi cu soare sa isi mai dezmorteasca aripile. Sa speram ca inainte de RapaRosie si ... fara sa se lase cu reparatii capitale pe ultima suta de metri pana la Rapa. As incerca inca un model pana la rapa dar timpul e scurt si pe primul loc e modelul pentru competitie de terminat. Daca vede victoras ca iar ma tin de tampenii iar ma ia la rost ca nu lucrez la Proiect si ca ard gazu' de pomana. Dar ar fi totusi frumos sa aduc 2 modele anul asta la Rapa. Eventual un planor, cine stie
_________________ Să zbori este să încerci să te izbeşti de pământ şi să ratezi.
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator
Nu puteţi scrie subiecte noi în acest forum Nu puteţi răspunde subiectelor din acest forum Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi publica fişiere ataşate în acest forum