Dragilor,
stiu ca rabdrea v-a fost pusa la cazne. Iertare jupani dumneavoastra! Criza, conjunctia planetei Venus in casa lui Marte, americanii si lojele internationale sunt de vina!
Sa ne razbunam deci: Incepand cu data de 25 aprilie 2013 facem ce stim noi sa facem de prin 2002! Iarba verde fi v-a prezenta, ciobanul si el ashijderea cu branza buna de vanzare, pista la locul ei - rasa tunsa si frezata, vant pe panta, termica, locuri de sforait sonor, oi placide nestresate de cursul de schimb al BNR!
Finalizarea apoteotica va fi in data de 28 aprilie o data cu iesirea lui Mercur din casa lui Venus, ori poate din cortul mamei Amidgala, he he heeee! Care va fi si ea prezenta la locul faptei imbracata undercover subversiv si neghicita!
Si s-au gatat doua zile de zbor la rapa in care Bombonelul a rezistat vitejeste realizand un numar foarte mare de zboruri, plus mult combustibil consumat. A sfarsit tragic din cauza unui polistirenist care m-a lasat fara coada, din pacate.
Motorul are rupta toba si urechile de prindere de la toba, capacelul de la carter este spart, iar carburatorul sta intr-o parte oleaca, nu stiu axul in ce stare este. Mai avea montata pe el si una bucata gopro3 care a sfarsit imprastiata pe campul patriei... Asta e...urmeaza alt model, cel mai probabil IAR-27-le, care trebuie terminat cat mai repede
Fişiere ataşate:
DSC02153.JPG [ 823.58 KiB | Vizualizat de 13215 ori ]
DSC02156.JPG [ 754.59 KiB | Vizualizat de 13215 ori ]
DSC02160.JPG [ 692.69 KiB | Vizualizat de 13215 ori ]
DSC02167.JPG [ 626.7 KiB | Vizualizat de 13215 ori ]
DSC02173.JPG [ 692.01 KiB | Vizualizat de 13215 ori ]
Si iacata ca ne-am intors! Super etapa, mai frumos ca niciodata: temperatura constanta, nopti calde, termica din plin, ca la balamuc, baietile si fetele...stiti voi Daca vineri dimineata parea ca prezenta era mai scazuta ca in anul anterior cand a fost un record de prezenta, sambata dimineata erau deja atatia, ca nu mai gaseai loc de parcare-campare....lumea a ajuns in masa de vineri seara. Lipsa manelistilor gen Alin-Victor, care prin puturosenia binecunoscuta nu si-au miscat dosurile, cu toate ca atat eu cat si Ionut i-am invitat in repetate randuri, Ionut avand chiar masina goala-goala...dar de...isi merita soarta, da-i dreaq! Dati-mi voie sa despachetez in seara asta si de maine mai urcam cate ceva detalii-poze, dar nu prea multe, ca nu merita mermelecii sa le vada, din fotoliul de acasa.. corect Screamere?
pacat ca saracii de la antena 1 n-au inteles nimic...cica la anu' rapa rosie o sa fie concurs international Iar in concurs conteaza foarte mult decolarea....pwahahahah
pentru cei care nu vad filmuletul de pe linkul cu observator:
N-am prea stat de poze, o sa urc cateva, fara comentarii, asa, doar de atmosfera.
Fişiere ataşate:
Comentariu fişier: Ionut, in timpul ritualului de voodoo, dupa crash-ul lui Bombonel: sigur vinovatul e acu impotent si neputinincios! CAM00025 (Large).jpg [ 158.74 KiB | Vizualizat de 13186 ori ]
Comentariu fişier: Pare intreg Bombonelul din fundal, dar e tot o vraja sau magie B&W. CAM00024 (Large).jpg [ 82.77 KiB | Vizualizat de 13186 ori ]
CAM00023 (Large).jpg [ 158.71 KiB | Vizualizat de 13186 ori ]
CAM00022 (Large).jpg [ 173.27 KiB | Vizualizat de 13186 ori ]
CAM00021 (Large).jpg [ 122.29 KiB | Vizualizat de 13186 ori ]
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 2 vizitatori
Nu puteţi scrie subiecte noi în acest forum Nu puteţi răspunde subiectelor din acest forum Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi publica fişiere ataşate în acest forum