Am primit ieri motorasul de la sudura, si m-am apucat de finisari, acu mai ramane sa aplic metoda marinarului pentru calamina sa vedem cat de buna este (revin si cu poze de acolo) :
Fişiere ataşate:
Comentariu fişier: Cum l-am primit de la sudura DSC_0186.jpg [ 518.55 KiB | Vizualizat de 10183 ori ]
Comentariu fişier: Gaura majorata DSC_0188.jpg [ 514.92 KiB | Vizualizat de 10183 ori ]
Comentariu fişier: Fata finisata, verificata cu silentiatorul, vine la fix DSC_0189.jpg [ 635.23 KiB | Vizualizat de 10183 ori ]
Comentariu fişier: Excesul de sudura indepartat DSC_0190.jpg [ 502.91 KiB | Vizualizat de 10183 ori ]
Fain Tare nenea Screamer... ai face de rusine niste proaspeti absolventi de motoare de aviatie... da sa nu continuam discutia... arata foarte bine! ... cand te apuci si de model?
_________________ Să zbori este să încerci să te izbeşti de pământ şi să ratezi.
Alexandru Boros scrie:
Fain Tare nenea Screamer... ai face de rusine niste proaspeti absolventi de motoare de aviatie... da sa nu continuam discutia... arata foarte bine! ... cand te apuci si de model?
Multumesc! Urmatorul model (Bomby v2.0) il voi incepe cel mai probabil la inceputul anului viitor sau dupa ce termin zlin-ul pe care il fac acum....sa vad cum stau cu timpul ...
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 3 vizitatori
Nu puteţi scrie subiecte noi în acest forum Nu puteţi răspunde subiectelor din acest forum Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi publica fişiere ataşate în acest forum