Si iata ca a inceput vremea buna de zbor ...sau cel putin incepuse inainte sa se strice iar cu ploile astea, dar nu e motiv de ingrijorare, nu o sa mai tina mult....
_________________ daca nu merge inseamna ca zboara
Prima pea zi de zbor pe anul asta a fost sambata la CET vest unde am scos taxiul la zbor pentru prima oara dupa ultima reparatie Ce pot spune, s-a comportat ireprosabil, cu aripa dreapta si toate suprafetele intinse cum trbuie, nu a avut nevoie de aproape nici un trim.
Am o singura poze cu el dupa zbor
Fişiere ataşate:
CAM00237 (Medium).jpg [ 235.78 KiB | Vizualizat de 10762 ori ]
_________________ daca nu merge inseamna ca zboara
a fost ceva spontan, trebuiau sa faca ceva teste pentru un concurs...doar pe marinaru a apucat sa-l convinga...dar tu cu ce te mai dai? mai ai ceva de zburat? Cand faci bombonelu....ca planorul meu e pe sfarsite
Anghel Victoras scrie:
a fost ceva spontan, trebuiau sa faca ceva teste pentru un concurs...doar pe marinaru a apucat sa-l convinga...dar tu cu ce te mai dai? mai ai ceva de zburat? Cand faci bombonelu....ca planorul meu e pe sfarsite
Pai...eu cu un scartzistoplan d'ala de 2 bani din piata.... mizerii ... dar tot parca as fi iesit la o gura de aer....
De Bomby ma apuc dupa ce termin cu prezentarea in catedra a tezei de doctorat, cum am zis cand ne-am vazut ultima oara....pana atunci sunt fara timp liber....
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator
Nu puteţi scrie subiecte noi în acest forum Nu puteţi răspunde subiectelor din acest forum Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi publica fişiere ataşate în acest forum