In perioada 12-14 iunie 2015 va avea loc la aerodromul Sanpetru editia 2015 a C.N. clasele F4B; F4Bs; si Optimist. Organizator F.R.Md., gazda evenimentelor fiind A.T. Iosif Silimon Brasov.
Participarea se va face pe baza de inscrieri la F.R.Md. ; in conformitate cu regulamentele in vigoare (cerere de inscriere tipizata, taxe etc.).
In calitate de gazda a evenimentului A.T. Bv. Iosif Silimon roaga participantii care doresc sa se cazeze la aeroclub sa anunte din timp intentia.
Gata le-am facut si pe astea... Dupa doua zile foarte calduroase am incheiat cu bine si CN-urile F4B, Optimist me, si Optimist mt. Mai jos aveti o poza cu premiantii... de fapt cu totii am fost niste premianti, si pentru asta va multumesc inca odata atat in numele meu cat si al conducerii AT Bv. si FRMd.
Cu drag: PVP
Fişiere ataşate:
_DSC0432.JPG [ 189.92 KiB | Vizualizat de 10033 ori ]
De data asta am facut poze cu un aparat mai pricopsit, dar deocamdata merge mai greu cu micsoratul... sa vad poate reusesc maine sa mai micsorez cateva. In orice caz daca aveti poze si/sau comentarii... ca de obicei, nu ezitati.
Si totusi... o poza tot am reusit sa fac... de final. De la stanga la dreapta: Sorin de la Sv. Craioveanu G., Nica Radu, Marinaru, si Stiganas si unele modele...
Cu drag: POP Vasile-Petre
Fişiere ataşate:
_DSC0445.JPG [ 190.09 KiB | Vizualizat de 10008 ori ]
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator
Nu puteţi scrie subiecte noi în acest forum Nu puteţi răspunde subiectelor din acest forum Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi publica fişiere ataşate în acest forum