Banuiesc ca ar fi vorba de o aripa de F2A (captiv viteza). Ai incercat la firmele care pun termopane?...ei indoaie si pervaze, poate...! (mai ales daca ai scrie si locatia, te-ar indruma lumea mai usor!!!)
Marinaru scrie:
Banuiesc ca ar fi vorba de o aripa de F2A (captiv viteza). Ai incercat la firmele care pun termopane?...ei indoaie si pervaze, poate...! (mai ales daca ai scrie si locatia, te-ar indruma lumea mai usor!!!)
da, e pt o aripa de F2A. am atasat poza. termopane, paramoane rimeaza! merci pt sfat.
Fişiere ataşate:
paramon.gif [ 66.16 KiB | Vizualizat de 6406 ori ]
Ultima oară modificat de sxn pe 14 Noi 2009, 00:06, modificat 1 dată în total.
da, e pt o aripa de F2A. am atasat poza. termopane, paramoane rimeaza! merci pt sfat.
Pentru cine are nevoie am abgant Str Mehadia Nr 43(langa Lacul Mori)tel 0722620456 Vintileanu
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator
Nu puteţi scrie subiecte noi în acest forum Nu puteţi răspunde subiectelor din acest forum Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi publica fişiere ataşate în acest forum