Subiectul mesajului: Cum faci valvele unui pulsoreactor?
Scris: 13 Feb 2013, 09:10
Site Admin
Avand in vedere ca otelul din care sunt confectionate valvele este foarte dur si nu merge taiat fara sa crape, se pot taia cu jet de apa, sau cu laser, electroeroziune, tehnologii disponibile astazi dar... iata ce a gasit de cuvinta cineva sa ne explice, mai simplu, tehnologia de acasa:
Subiectul mesajului: Re: Cum faci valevele unui pulsoreactor?
Scris: 13 Feb 2013, 14:03
Site Admin
Screamer scrie:
...ramane sa ne zica cineva cum se construieste restul pulsoreactorului
La noi exista de cumparat, foaie de otel de arc asa subtire ? si cam care ar trebui sa fie grosimea ?
Daca vrei, facem un subiect separat pentru asta. Aveam pe acasa planul unui pulsoreactor proiectat de regretatul Anania Moldoveanu si desenat de domnul Craioveanu, (cu desenele de executie si ceva descriere), o sa-l caut si o sa-l scanez! Later edit: se amana, nu gasesc desenele momentan!
Scris: 18 Noi 2013, 09:49
Site Admin
Deunazi, Screamer mi-a trimis un link cu ce a descoperit el ca se vinde la Hobby King (al dreaq, n-a vrut el si pace sa va arate si voua, aici pa forum!!!)...asa ca pun eu linkusul:
Cu numai aprox 100 USD, iate ce puteti cumpara: Specs: length: 550mm Diameter: 64mm Ports/Reeds: 10 Weight: 460grams Thrust: 1.6 kilograms (3.52 lbs) Fuel: gasoline (no oil required) Ignition: external igniter box 20kv (only needed for starting)
Included: Red head Pulse jet engine Spare parts (to include reeds and spark plugs) Mounting Clamps 20kv igniter
Si deasemena, pentru ca am aflat de la Screamer ca are deja unu pa tzava, Ciha-Bucuresti, via Cilibia, , va arat nenea de mai sus cu valvele cum ii face un review:
Fişiere ataşate:
pulseJet.jpg [ 127.09 KiB | Vizualizat de 13782 ori ]
Scris: 26 Noi 2013, 09:59
Site Admin
Si parerea unora despre omul din film (tot de pe site-ul Barton) :
Posted: Tue Nov 26, 2013 2:24 am I wouldn't trust that dickhead any further than I could throw him. Ash
Posted: Tue Nov 26, 2013 7:22 am Who gonna be the first person to blow theirs up? lol WarrenL
Posted: Tue Nov 26, 2013 7:28 am I'd have to agree with you, looking at mine I can't see how the situation Bruce describes could happen the outlet of the flowjector is well past the narrowest point of the intake. Besides which it's didn't even fire when he used the air directly over the flowjector. Perhaps a case of not enough grunt in the compressor? clspeed1
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator
Nu puteţi scrie subiecte noi în acest forum Nu puteţi răspunde subiectelor din acest forum Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi publica fişiere ataşate în acest forum