Raspuns: un circular! Bagarea deshtului: am intors casa cu susu-n jos pentru o punte redresoare...am cautat si diode. Cred ca am dus cutia cu shmeltzuri la curte! Daca sambata nu gasesc nimic in talcioc, ma paste un drum pana pe "Maica Domnului"...da nu ma duc de-al dreaq!!
Fişiere ataşate:
CAM00211 (Large).jpg [ 67.11 KiB | Vizualizat de 11975 ori ]
CAM00208 (Large).jpg [ 115.68 KiB | Vizualizat de 11975 ori ]
CAM00210 (Large).jpg [ 126.53 KiB | Vizualizat de 11975 ori ]
CAM00209 (Large).jpg [ 95.18 KiB | Vizualizat de 11975 ori ]
Nu ai gasit Marinare si un pic de focus... ca sa nu ne doara ochii, ca deh, am imbatranit si e obositor asa. Am uitat sa dam gaurile de ventilatie pe laterala , da asta se intampla cand facem totul pi loc: conceptie (marinaru), desenare (io), taiere (laseru')
bogdan_luben scrie:
Nu ai gasit Marinare si un pic de focus... ca sa nu ne doara ochii, ca deh, am imbatranit si e obositor asa.
Focus cu tilifonu?!...sa-mi arati si mia miscarea!
bogdan_luben scrie:
Am uitat sa dam gaurile de ventilatie pe laterala , da asta se intampla cand facem totul pi loc: conceptie (marinaru), desenare (io), taiere (laseru')De unde rezulta ca tu ai gresit )))
Ba tu!
Fişiere ataşate:
vagaurica.JPG [ 25.53 KiB | Vizualizat de 11943 ori ]
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 2 vizitatori
Nu puteţi scrie subiecte noi în acest forum Nu puteţi răspunde subiectelor din acest forum Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi publica fişiere ataşate în acest forum