Multumesc frumos. Fiind mai tanar si cu pilula de lecitina luata zilnic, imi aduc aminte, in fiecare an, ca suntem nascuti in aceeasi zi+-cateva ore. Rachiul, dansul si darul...cand va invredniciti sa veniti pe aici.
......si multa, multa bafta. Aici: ..................................... ..................................... ..................................... adaugati, fiecare, fantasmele cele mai ascunse care sa va fie indeplinite. Sa fiti iubiti.
Vad ca sunteti timizi. Cu voia dumneavoastra am sa va dezvalui fantasma mea: un atelier mare, mare de tot. Cu multe ferestre, in genul unui atelier de pictor. In centru o masa de biliard, fara panza. Iar, pe lespedea de granit, dreapta si rece, o placa de lucru. La multi ani, mesteri neintrecuti.
La Multi Ani! Radu, numai sanatate si noroc sa ai in anul ce incepe, ca restul le dovedesti singur! Sa ne revedem cu bine si sa auzim numai de bine! Bafta! Costel
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator
Nu puteţi scrie subiecte noi în acest forum Nu puteţi răspunde subiectelor din acest forum Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi publica fişiere ataşate în acest forum