Forumul nostru drag are casa noua. A fost o surpriza. Bineinteles ca, nostalgici fiind, vom tanji dupa cea veche, dar ne vom obisnui. Poate ar fi bine sa ne povesteasca conducatorul iubit ce bunatati vom gasi in aceasta frumoasa versiune. Multa, multa bafta si multumesc pentru stradanie.
Pai tocmai ce ma chinuiam sa aduc la zi totul. Din pacate migrarea catre PHP de la PUN BB a fost incompleta si inca municm sa punem toate pozele "manual". Probabil va dura cam o saptamana, deocamdata am impartit sarcinile cu Screamer, singurul voluntar dispus din toti moderatorii. Softul vechi avea multe lipsuri atat in administrare cat si in moderare. Din pacate, nici mesageria nu a putut fi mutata, asa ca cei care aveti lucruri importante acolo, va rog sa-mi dati mesaj aici si eu va voi da link catre vechea versiune care inca exista, in ideea de a va recupera ce mai aveti pe acolo. Dupa o perioada, cand totul va fi mutat, versiunea veche va fi stearsa. Daca mai gasiti ceva imperfectiuni in functionarea forumului va rog mult sa-mi semnalati. Later edit: sa nu uitati sa va urcati avatarele si semnaturile din nou...si ce o mai trebui prin profil... din nou!
valeu mama......dar cum doar screamer? am stat cu alin o zi intreaga s amutam pozili de la zborul cu captive.....tare mam mai injurat ca am pus atatea poze
valeu mama......dar cum doar screamer? am stat cu alin o zi intreaga s amutam pozili de la zborul cu captive.....tare mam mai injurat ca am pus atatea poze
ce te-ai injurat tu da ce te-am injurat eu 'tiar mustangul ala ...."acum 6 poze cu prima pensula de lac .....acum inca 6 poze cu a doua pensula de lac" daca in timpul in care ai facut pozele lucrai la alt model acum aveai 2 mustanguri nu unu
_________________ daca nu merge inseamna ca zboara
alin035 scrie:
Anghel Victoras scrie:
ce te-ai injurat tu da ce te-am injurat eu 'tiar mustangul ala ...."acum 6 poze cu prima pensula de lac .....acum inca 6 poze cu a doua pensula de lac" daca in timpul in care ai facut pozele lucrai la alt model acum aveai 2 mustanguri nu unu
da mah.......bine ca esti tu gigolo....eu am vrut sa se vada fiecare detaliu, sa intelegi si tu pentru data viitoare cum se face o macheta
da mah.......bine ca esti tu gigolo....eu am vrut sa se vada fiecare detaliu, sa intelegi si tu pentru data viitoare cum se face o macheta
o sa iti arat o macheta de nu o sa mai vezi ca ea 2 zile.... poate a treia zi un pic cu ochiul stang
_________________ daca nu merge inseamna ca zboara
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator
Nu puteţi scrie subiecte noi în acest forum Nu puteţi răspunde subiectelor din acest forum Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi publica fişiere ataşate în acest forum