Am reusit sa traduc regulamentul FAI pentru probele F4 (Machete/semimachete); il regasiti CLIK AICI!!! Tot ce vom mai avea pe viitor ca regulament, va fi regasit dand clik pe butonul de sus/stanga, "Planuri&Documente". Deasemenea il regasiti si pe site-ul lui Ikonet, (impreuna cu el am reusit sa facem treaba), aici: www.modelism.info.ro
Fişiere ataşate:
plan&doc (Medium).JPG [ 55.35 KiB | Vizualizat de 5782 ori ]
Am mai adaugat, dupa cum se vede, regulamentul pentru Zbor Captiv, integral, tradus cu ajutorul lui Screamer, Alin si Victoras, carora le multumesc in nume personal. Efortul a fost semnificativ. Deasemenea, am cules de pe net tot ce am gasit tradus din FAI pentru categoriile de zbor liber, traduceri strict pentru probe, fara alte detalii de arbitraj sau organizare.
Marinaru scrie:
Am mai adaugat, dupa cum se vede, regulamentul pentru Zbor Captiv, integral, tradus cu ajutorul lui Screamer, Alin si Victoras, carora le multumesc in nume personal. Efortul a fost semnificativ. Deasemenea, am cules de pe net tot ce am gasit tradus din FAI pentru categoriile de zbor liber, traduceri strict pentru probe, fara alte detalii de arbitraj sau organizare.
De ieri seara, regulamentele traduse de noi au devenit oficiale, facand parte integranta din site-ul Federatiei Romane de Modelism.
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator
Nu puteţi scrie subiecte noi în acest forum Nu puteţi răspunde subiectelor din acest forum Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi publica fişiere ataşate în acest forum