Subiectul mesajului: Cine este pe aici dintre fostii modelisti ai Dl. Serban Ioan
Scris: 01 Iun 2014, 23:11
New member
Buna seara,
Cine ste pe aici dintre fostii modelisti ai Domnului Serban Ioan? M as bucura sa regasesc aici dintre fostii modelisti. Am citit ca se organizeaza anual un concurs de aeromodele " Memorial Serban Ioan". Poate cineva sa mi dea amanuntele legate, de ziua, loc, timp?
Subiectul mesajului: Re: Cine este pe aici dintre fostii modelisti ai Dl. Serban
Scris: 03 Iun 2014, 08:34
Member
Buna ziua, Eu sunt unul dintre ultimii elevi ai dansului, cred ca am fost chiar ultima generatie care a continuat sa faca aeromodele. Memorialul a fost organizat si anul trecut, fiind prima editie, anul acesta, evident este cea de-a doua si se organizeaza din ce am discutat cu domnul VIntileanu atat la Clinceni cat si la Chitila, insa dansul stie mai multe detalii. Cand? Weekend-ul acesta 07-08.06.2014. Astazi am sa mai discut cu domnul VIntileanu si am sa il intreb exact de locatii, ore samd.
Subiectul mesajului: Re: Cine este pe aici dintre fostii modelisti ai Dl. Serban
Scris: 05 Iun 2014, 12:13
Member
Anghel Victoras scrie:
Buna ziua, Eu sunt unul dintre ultimii elevi ai dansului, cred ca am fost chiar ultima generatie care a continuat sa faca aeromodele. Memorialul a fost organizat si anul trecut, fiind prima editie, anul acesta, evident este cea de-a doua si se organizeaza din ce am discutat cu domnul VIntileanu atat la Clinceni cat si la Chitila, insa dansul stie mai multe detalii. Cand? Weekend-ul acesta 07-08.06.2014. Astazi am sa mai discut cu domnul VIntileanu si am sa il intreb exact de locatii, ore samd.
Am gresit putin, nu este weekend-ul acesta, este pe 5-6.07.2014
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator
Nu puteţi scrie subiecte noi în acest forum Nu puteţi răspunde subiectelor din acest forum Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi publica fişiere ataşate în acest forum