Foaret frumos, o singura remarca as avea:Balamalele eleroanelor (Querruder) nu sunt pentru planoare.La planoare sunt tesa film sau mai bine Hohlkehle din pacate nu stiu cum se cheama pe romäneste https://lipocraft.de/attachments/Image/y ... -hinge.gif
ultimele lucruri...din pacate cam prea putine pentru o luna cel putin de lucru (pot sa ma scuz....am avut sesiunea:) am reusit sa ii fac trenul de aterizare...cam rudimentar....dar totusi arata oarecum bine franele aerodinace ....mai e putin de munca la ele....dar in proportie de 70% sunt gata
Fişiere ataşate:
photo.jpg [ 96.47 KiB | Vizualizat de 10091 ori ]
photo.jpg [ 97.08 KiB | Vizualizat de 10091 ori ]
Ultima oară modificat de Anghel Victoras pe 13 Feb 2010, 17:33, modificat 1 dată în total.
In principal vreau sa il zbor la panta....in lipsa de asa ceva....cum spunea dom' screamer...am sa ii montez un motor deasupra(motor termic, cel mai probabil de 2,5cmc)
Ma numai scule de moderatori aici.... Foarte frumos modelul, dar fara flap? Mai degraba flap decat frana aia. Sper sa ma apuc si eu de carja mea de model, da-i pun motor in bot.
Ultimele lucrari...tinand cont ca rapa se apropie...ar trebuii sa ma grabesc 1. suport ampenaj orizontal terminat(cu ajutorul lui Alin-mai dau o bere-)+ cabluri comenzi fixate 2. dat o mana usoara de kit pe planul drept si slefuit 3. terminat wingletii, ar mai merge o mana de vopsea sa arata mai bine
Foarte multe nu ar mai fi de facut....dar am ajuns la partea plictisitoare cu multe fire si cabluri...si merge greu
Fişiere ataşate:
photo.jpg [ 33.19 KiB | Vizualizat de 10091 ori ]
photo.jpg [ 33.73 KiB | Vizualizat de 10091 ori ]
Ultima oară modificat de Anghel Victoras pe 09 Apr 2010, 11:14, modificat 1 dată în total.
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 2 vizitatori
Nu puteţi scrie subiecte noi în acest forum Nu puteţi răspunde subiectelor din acest forum Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi publica fişiere ataşate în acest forum