Salutare,stiu ca a trecut mult timp dar am si eu o rugaminte mare la voi,daca se poate binenteles,mai are cineva planurile pt Rascal 2,7m facut de Wabo?Linkurile vechi nu mai merg.Va multumesc mult.
Am vorbit cu el prin e-mail si mi-a spus ca nu vrea sa le mai dea la nimeni din cauza discutiilor pe care le-a avut atunci si mi-a recomandat sa vorbesc cu ceilalti de pe forum care au apucat de l-au scos.Am trimis mesaj si la Valteras si la Gun man,pana acum nu mi-a raspus nimeni.Din cate am inteles Gun man si-a facut Rascal-ul dupa planurile lui Wabo,le-am vazut pe amandoua la Rapa Rosie.Sper ca cineva sa mai aiba planurile.Mi-as dori tare mult sa-l construiesc,poate nu la anvergura de 2.7m cat era in plan dar undeva pe la 2,2m,dar cum nici la anvergura asta nu gasesti planuri ma gandeam sa-l scalez pe cel de 2,7m si ma descurcam eu cumva.
Asi fi dispus sa dau planul in conditia sa imi contruiesca cineva unul de macar 350cm in urmatorele 3 luni...contra cost. Iar pana acum am avut doar persoane, incepatori la care nu am incredere ca ar iesi ceva de calitate.
In plus planurile mele trebuie mai prelucrate, au greseli, trebuia usurat constructia. Si trebuie cineva care are freza CNC ca nici asta nu doresc sa fac momentan.
Daca este cineva dispus si capabil sa ofere aici public pe forum idei si referinte cu poze a constructiilor facute de calitate putem incepe.
Salutare,stiu ca a trecut mult timp dar am si eu o rugaminte mare la voi,daca se poate binenteles,mai are cineva planurile pt Rascal 2,7m facut de Wabo?Linkurile vechi nu mai merg.Va multumesc mult.
Am luat legatura cu o fabrica din China si o comanda minima ar fi de 50 bucati. Am cerut anvergura de 150". La o anvergura de 120" trebuie sa fie deja 100buc. Nu am preturi inca. Dupa ce am un pret, va dau informatii.
Aeromax, fabrica o varianta de rascal, dupa parerea mea urata ca si aspect, capora motorului nu este rotunjita suficient, structura ampenajelor cat si forma lor difera de cel de la sig.
Asi fi dispus sa dau planul in conditia sa imi contruiesca cineva unul de macar 350cm in urmatorele 3 luni...contra cost. Iar pana acum am avut doar persoane, incepatori la care nu am incredere ca ar iesi ceva de calitate.
In plus planurile mele trebuie mai prelucrate, au greseli, trebuia usurat constructia. Si trebuie cineva care are freza CNC ca nici asta nu doresc sa fac momentan.
Daca este cineva dispus si capabil sa ofere aici public pe forum idei si referinte cu poze a constructiilor facute de calitate putem incepe.
As fi de acord sa lucram impreuna la 4 buc. doua de fiecare. Eu fac fuselajele (inclusiv parbriz si geamuri laterale termoformate, tren de aterizare, bachie si batiu motor), dvs aripile si ampenajele. Nu sunt expert dar ma descurc.
Va multumesc mult dl Wabo.O sa fie o placere pt mine sa-l construiesc.Sarbatori fericite tuturor.
daca-l construiesti pe cel mic, sa-mi dai de veste sa-ti trimit o mica modificare facuta la fuselaj (dupa un crash am refacut putin structura) gasesti mai multe aici: https://www.rhcforum.ro/topic/42943-rasc ... ge__st__60 Momentan nu am avut timp sa modific planul dar o voi face cat de curand
As fi de acord sa lucram impreuna la 4 buc. doua de fiecare. Eu fac fuselajele (inclusiv parbriz si geamuri laterale termoformate, tren de aterizare, bachie si batiu motor), dvs aripile si ampenajele. Nu sunt expert dar ma descurc.
Scuze, nu am timp si nici spatiu momentan si nici freza CNC mare nu merge ca sa fac piesele macar...
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator
Nu puteţi scrie subiecte noi în acest forum Nu puteţi răspunde subiectelor din acest forum Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi publica fişiere ataşate în acest forum