am mai avansat Putin in Projektul AN2. Deriva si ampenajul orizontal in lucru, iar la fuselaj o jumatae e aproape complet placata cu Balsa 3mm si cintareste doar 800g.
saluatre la toata lumea!! sunt nou pe acest site.. si sper sa raman mult timp de acum incolo scopul meu in momentu de fata este sa imi construiesc un AN-2 am mai incercat acum 2-3 ani dar am fost nevoit sa abandonez lucrarea lipsa unui plan si documentatia necesara ma facut sa o las balta.. ..nu pot sa spun ca sunt incepator am mai construit aeromodele destul de multe la numar dar mul te dintre iele sau faut zob:) la inceput... DECI am nevoie de un plan de AN-2.. daca se poate cu dimensiuni gen cum erau prin revistele de modelism de acum 20 si ceva de ani..
radudg800 scrie:
Salutare,
am mai avansat Putin in Projektul AN2. Deriva si ampenajul orizontal in lucru, iar la fuselaj o jumatae e aproape complet placata cu Balsa 3mm si cintareste doar 800g.
Radu
....ai mai avansat cu proiectul? este un avion drag mie am crescut cu el in suflet pe aerodromul militar de la Campia Turzii ....(Miguri.. elicoptere....parasutisti militari ......un spectacol halucinant pt. un pusti pasionat de tot ce se ridica in aer.....dealul de la Bogata unde zboara planoarele libere...).am avut ocazia sa zbor in cabina.....te scutura bine zboara incet dar sigur.... dar asta-i farmecul lucrez si eu la unul de 140cm dar din pacate folosesc materialele cu restrictie polistirenul! (.ce sa fac este....rapid si ieftin)......el este de teste urmatorul sa speram ca va calca pe urmele tale....BALSA cu Oracover si elice din lemn!! adevaru-i clar lemnu are farmecul lui!! cat despre lucrarea ta jos palaria! este kit cumparat sau confectionat de tine? elice cu 4 pale din lemn? te-ai gandit cum il decorezi? culorile aeroclubului roman? sau daca esti interesat am cateva variante..... le pot posta aici? - sunt curios cum este gandit sistemul de detasare aripi ...si hobanele! problema cu care ma confrunt la modelul meu spor la treaba.
Din pacate nu am mai lucrat la el, dar il vad zilnic cind sunt in atelier. Este um modell construit in 3D CAD si frezat de mine.Aripile le voi pinde de fuselaj ca la original. Desigur cind mai am ceva noutati am sa pun pozele in forum.
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 2 vizitatori
Nu puteţi scrie subiecte noi în acest forum Nu puteţi răspunde subiectelor din acest forum Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi publica fişiere ataşate în acest forum