da pe asta il am, e made in Vietnam si nu are nimic comun cu modellele Graupner din anii 50"-70".Pacat! Acum lucrez la unul din anii 50 , super constructie din baghete si placaj.Anvergura 2m. Sa vedem daca va place.
Corect, e asiatic 50%, restul e luat la mana si refacut. E termic, desi era proiectat electric. Zboara bine. Pune te rog o imagine cu cel "batran", nu toti avem cataloage de colectie...
Ahaaa, se gasea intr-o vreme ca si kit! Am avut similar Taxi3, care inca traieste la Alin, dupa ce a indoit stalpul la RR anul trecut! Frumoase modele, si zboara super! Bafta si Spor la construit!
Kadettul asta a mai fost in catalogul Graupner pina in 1970? cred, dupa aceea a disparut din Program. Taxiul a resistat pina in vremurile noastre. Kadettul seaman foarte mult la fuselaj (in afara geamului si ampenajului vertical ) cu Amaterul I Graupner.
Cum e vremea pe la voi?la noi plua de citeva zile incontinuu si pentru Iunie e foarte "cald" 14! Grade.Nu mai avem decit 2 Anotimpuri Toamna si Iarna.
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator
Nu puteţi scrie subiecte noi în acest forum Nu puteţi răspunde subiectelor din acest forum Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi publica fişiere ataşate în acest forum