Screamer scrie:
atunci, pe sistemul "doi se cearta al treilea castiga" ....il revendic eu :O
Radule, eu propun, inainte sa-l impuscam p-asta in burta, de aproape, cu glont mare, plumb moale, muscat in varf, sa-l tinem putin la fum de ardei iute, cu capu-n jos! Daca mai ai si alte idei, nu te abtine! A....ii dam sa mestece doua lame Gillette, in timp ce-i hartzaim gatu cu o panza de bomfaier ruginita si stirbita in prealabil! Ia sa vedem, il mai revendica el?! Daca insista, ii chemam pe baietii in costum de piele mulata, aia stilati, care il umezesc intai cu un preludiu indelung, dupa care, brusc, se metamorfozeaza in grobieni, de sa-i saie ochii din cap! La sfarsit, ii aruncam hoitul la corbi! Ce norocos e Victor, ii ramane lui mansa aia! B)
merci Screamer, sa pun poze de la primul zbor?cu drag le-as face dar trebuie sa-mi trimit soarele! la noi ploua si afara sunt 13 grade.Si prognoza este tot poaie Intre timp lucrez mai departe... Cine stie cum se cheama modellul?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 2 vizitatori
Nu puteţi scrie subiecte noi în acest forum Nu puteţi răspunde subiectelor din acest forum Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi publica fişiere ataşate în acest forum