MariNare,
ai vazut ce lansare de bun augur am avut io in 2003! Ideea centrala si de baza este ca modelul avea in inima aripii polistiren neaosh! Io credca fiind in combinatie cu balsa nu ai apucat sa faci galbeaza filoxerica balsa fiind un inhibitor drastic al tuturor efectelor adverese! Io de exemplu dupa ce inhalez juma de ora un bord de atac shlefuit cu sarg si magareata, vaz numai floricele, declansari termice, spirale psihedelice, andersoane tinere si servouri digitale! Ceea ce imi face tare bine la psihicul instabil de labil!
Big scrie:
Io de exemplu dupa ce inhalez juma de ora un bord de atac shlefuit cu sarg si magareata, vaz numai floricele, declansari termice, spirale psihedelice, andersoane tinere si servouri digitale! Ceea ce imi face tare bine la psihicul instabil de labil!
Io nu arunc nici rumegusul, ori il fumez, ori il prizez cu teava de pix...imi face bine la strabism si face si picioru mic, cica! Cat despre moral-volitiv, sunt Superman cand il violeaza pa omu paianjen si pe omu invizibil, in acelasi timp, simultan, concomitent, si suprapus.
La ce dimensiuni are modelul ...si anume 1000mm anvergura, si tinand cont ca va fi zburat numai pe iarba.....probabil dupa fiecare aterizare se va alege cu o capotare, neam inspirat destul de mult dupa un treiner parasol de la graupner, acesta mai exact https://www.marinaru.ro/forum/viewtopic.php?id=120 , nu ar trebuii sa avem probleme mari cu ele, sper
Ultima oară modificat de Anghel Victoras pe 06 Feb 2011, 22:02, modificat 1 dată în total.
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 2 vizitatori
Nu puteţi scrie subiecte noi în acest forum Nu puteţi răspunde subiectelor din acest forum Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi publica fişiere ataşate în acest forum