De ceva timp am primit de la dom' Marinaru doua perechi de aripi si niste bucati de fuselaje. Dupa ziua frumoasa de zbor pe care am avut-o sambata ne-am hotarat sa le incropim repede, intr-o saptamana poate vor fi gata. Asa ca astazi, impreuna cu Alin, am inceput treaba. Si cam asa arata:
Fişiere ataşate:
photo.jpg [ 69.11 KiB | Vizualizat de 12547 ori ]
photo.jpg [ 73.49 KiB | Vizualizat de 12547 ori ]
photo.jpg [ 73.79 KiB | Vizualizat de 12547 ori ]
photo.jpg [ 70.42 KiB | Vizualizat de 12547 ori ]
photo.jpg [ 71.49 KiB | Vizualizat de 12547 ori ]
photo.jpg [ 78.46 KiB | Vizualizat de 12547 ori ]
Ultima oară modificat de Anghel Victoras pe 08 Noi 2010, 23:05, modificat 1 dată în total.
Anvergura este de 1000mmm
Aripile sunt din polistiren placat cu balsa
Fuselajul este patratos...patru placute de balsa de 2mm lipite intre ele, cu doua-trei panouri din placaj de 2-4mm
Ampenajele sunt din balsa de 5mmm taiata si profilata
Motor de 2,5ccm (de care sper sa fac rost in curand, nu stiu cum si de unde )
Trenul de aterizare din sarma de 3mm sau ceva asemanator (daca are cineva in dotare, am fi foarte recunoscatori, si am primi cu bratele deschise si cu berea pe masa, sarmulita )
Electronica, eu m-am gandit la 2 servo standard(futaba S3003, pt profundor si eleroane), si doua mini(pt directie si motor)
Ultima oară modificat de Anghel Victoras pe 08 Noi 2010, 23:37, modificat 1 dată în total.
Screamer scrie:
vedeti ca e cam mare profundoru....la mine cu profundor lat de 25mm faceam acrobatie cu trainerul
Hop si eu cu parerea, daca tot e loc: mie imi pare ca directia aia inalta o sa trebuiasca lipita mereu....o sa cam dea bataie de cap la transport. Iese fain, spor la treaba! Mult mai misto vad ca iese al lui Alin, Victore! (care e al lui si care e al tau? lol ) Pentru tren de aterizare, imi permit sa va dau un sfat, referitor la sirma: arcuri spiralate de canapele (stiu ca te pricepi la scos placaje din sifonier, de ce sa nu iti extinzi afacerea ). Cu motorul, rezolvam, pana atunci, da-i inainte! Later edit: se pare ca printre poze, ati pus din greseala si una cu Beavis and Buthead!
mvpricop scrie:
Ce rata de descarcare au rezervoarele si cati mAh?
mai frate numai la electrice iti sta gandul mai gandestete si tu la mirosul de lemn impregnat cu emaita la hartia japico, la combustibilul ars de motoare.:T
_________________ oua umplute
Ultima oară modificat de ionut_csu galati pe 14 Noi 2010, 18:32, modificat 1 dată în total.
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator
Nu puteţi scrie subiecte noi în acest forum Nu puteţi răspunde subiectelor din acest forum Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi publica fişiere ataşate în acest forum