Screamer scrie:
Cine ghiceste la ce foloseste mecanismul din imagine are Un OS MAx de 8cc de la mine...plus fata de sotie, plus jumate din imparatie
Moama da ce motor ai domnu! Cu asa motor si asa model, poti face tractari de planoare, nu?....cu sistemu ala de intrebai tu si noi ne faceam ca nu ghicim! Cat cantareste pana acum?
Marinaru scrie:
Screamer scrie:
Cine ghiceste la ce foloseste mecanismul din imagine are Un OS MAx de 8cc de la mine...plus fata de sotie, plus jumate din imparatie
Moama da ce motor ai domnu! Cu asa motor si asa model, poti face tractari de planoare, nu?....cu sistemu ala de intrebai tu si noi ne faceam ca nu ghicim! Cat cantareste pana acum?
alin035 scrie:
frumos acum mi-am terminat si eu declansatorul de la amigo o sa pun poze si un filmulet dupa ce le scot de pe telefon acasa
Pfoa.....tragem planoare
Acu ti-am zis si la telefon...mai intai sa il vad ca zboara bine si pe urma incercam si niste tractari
In alta ordine de idei: I'auzi una i'auzi doua Aripa e ca noua
Fişiere ataşate:
DSC07946.jpg [ 262.75 KiB | Vizualizat de 10403 ori ]
Am incercat eu sa il termin in weekendul asta dar se pare ca universul nu a vrut asta...si momentan astept sarma de otel de 4mm ca sa ii fac trenul de aterizare si sa il inchide. Cu putin noroc, miercuri l-am gatat
Bombi e gata si asteapta cuminte primul zbor
ca un mic comentariu: sta un pic lasat de bot pentru ca trenul de aterizare din spate este indoit mai mult, astfel incat la prima aterizare mai serioasa sa se aseze cum trebuie
In continuare, poze !
Fişiere ataşate:
DSC08207.jpg [ 618.01 KiB | Vizualizat de 10372 ori ]
DSC08208.jpg [ 469.14 KiB | Vizualizat de 10372 ori ]
DSC08209.jpg [ 454.87 KiB | Vizualizat de 10372 ori ]
DSC08210.jpg [ 646.23 KiB | Vizualizat de 10372 ori ]
DSC08211.jpg [ 379.86 KiB | Vizualizat de 10372 ori ]
Screamer scrie:
...ca un mic comentariu: sta un pic lasat de bot pentru ca trenul de aterizare din spate este indoit mai mult, astfel incat...
Asa si trebuie: in rulaj, la decolare, cand prinde viteza, se aseaza ampenajul orizontal in vant si ridica jamba de bot; in felul asta, accelerarea dupa ridicarea botului e mai rapida (mai putin o roata pe sol )! In weekendu asta mergem la Luica, sa ne zburam oleaca!
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator
Nu puteţi scrie subiecte noi în acest forum Nu puteţi răspunde subiectelor din acest forum Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi publica fişiere ataşate în acest forum