ok, dar cum ai rezolvat cu fisierul pentru Laser? Asta trebuie sa fie un fisier vektorial.Ai vektorizat Planul?sau ai primit fisierul in forma vectoriala? Daca am inteles bine primele poze ale pieselor taiate laser sunt ale tale?
Gasesc pe cineva in Bucuresti care sa ma ajute cu taierea CNC a catorva componente din placaj aviatic de 3mm in 6 starturi? Ma puteti contacta la 0744528775
Am si placajul aviatic taiat CNC. Acum numai spor si timp din partea lui Manac sa mai fie, singur e cam complicata treaba, mai ales ca ar fi primul model facut de la zero.
Fişiere ataşate:
bulldog-plywood-cnc.jpg [ 62.52 KiB | Vizualizat de 9996 ori ]
Timp din partea lui Manac?!...sa-i fie rusine daca o sa spuna ca nu are, la ce frumusete se intrezareste sa faceti voi acolo!! Succes si te rugam sa ne tii la curent cu toate etapele de constructie, pana la finalizare si zbor!
Din fericire pentru el, Manac este, sau cel putin asa cred eu, un tip cu mare lipici printre modelisti. Toata lume il respecta pt ceea ce face si din cauza asta este foarte cautat pentru reparatii, constructii. Toate astea fara a avea strop de reclama pe forumurile de profil. De aici si rezulta lipsa lui de timp. Gasesti aceeasi calitate in munca lui indiferent de model, trainer mic si ieftin sau scale de zeci de ori mai scump. Din parte a mea "jos palaria". Na ca i-am facut eu reclama gratis....
Planul acesta nu se poate cumpara. L-am primit cadou. Este gandit de un domn din Africa de Sud. Destul de curat dar sunt multe pe care trebuie sa le proiectezi singur, suporta imbunatatiri.
Voi avea nevoie de cineva care sa-mi poata face o matrita pentru capota si eventual papucei pt roti. Cine se stie maestru si imi poate face o oferta ma poate contacta.
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 2 vizitatori
Nu puteţi scrie subiecte noi în acest forum Nu puteţi răspunde subiectelor din acest forum Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi publica fişiere ataşate în acest forum