Nu... din 2 motive... 1 Taxi III Junior nu e inca gata... Cip a aborda tactica lui Alin: adica ultimele reglaje se fac cu 1 noapte inainte sau eventual pe drum catre rapa... desi el va conduce:)) si 2... eu nu o sa-l zbor pe AnO pentru ca... n-am timp. a si pentru ca s ar putea sa nu mai am model pentru rapa daca il zbor inainte... :-s
_________________ Să zbori este să încerci să te izbeşti de pământ şi să ratezi.
esti cam precaut alex si apropo de taxi-ul tau...vezi ca schema aia de culori imi este foarte cunoscuta (download/file.php?id=62&mode=view) si zboara bine modelele cu ea
...si sa vi-l parasc pa animalu: Screamer a primit oferta de la mandea, una bucata motor pentru TAXI (stiti voi de care), cacadou...da nu, el cica nu se face taximetrist ca plebea, cica el e superior si ca va scuipa seminte in cap si nush ce le face el la femeile voastre!! Al vostru e baieti!...sau face un taxi!
Asa ceva... ce ma? statia aia a ta de njdemii de coco nu stie sa controleze taxi sau cum? ... oameni bai ... oameni. Da acum... serios. Nu te tenteaza unul? ca... al meu a ramas singurul supravietuitor din TRIO... Si ce s-a mai ales de dorinta aia arzatoare sa se faca una bucata taxi per una bucata cap membru? parca VIC? tu ai zis piua pe schema de culor alb cu negru nu?
_________________ Să zbori este să încerci să te izbeşti de pământ şi să ratezi.
Apai... daca e pe asa... asa sa fie! ... facem in scurt timp sau poate intr o noapte de ragaz niste nervuri si cateva panouri si iti dau sa trafor... sa CNC uiesti!
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator
Nu puteţi scrie subiecte noi în acest forum Nu puteţi răspunde subiectelor din acest forum Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi publica fişiere ataşate în acest forum