Z-42 are alta cupola la cabina (e cu usa, nu gliseaza toata cupola), fueslajul mai ingust, e mai scurt, anvergura mai mica, trenul de aterizare e mai mic (are garda la sol mai mica, ca sa zic asa), capetele de aripa sunt rotunjite...si mai sunt niste diferente...
Un plan de Z-42 am gasit si eu in modelarski...
Acum lucrez pe un plan gasit pe net, sunt doar 3 vederi, dar am zis ca incep pe asta cu structura si forma in mare, iar pentru detalii si ce altceva mai am de facut o sa iau direct de la aerodrom de la sursa (YR-ZCE ), am facut deja o gramada de poze din toate unghiurile...sa speram ca sunt suficiente informatii
Ah, si am mai trimis un mail la fabrica Zlin in Cehia, le recomandarea unui nene din america....poate mi-or trimite si aia ceva documentatie subtirica...
Daaaar, daca gasesti ceva ti-as fi foarte recunoscator, si te cinstesc cand ne mai vedem
Fişiere ataşate:
zlin142_3v.jpg [ 205.75 KiB | Vizualizat de 12833 ori ]
Gatu-mi ramane uscat....nu am gasit nimic prin calculator, am sa fac niste poze la planul de Z42 poate te ajuta ceva detalii de acolo, dar daca zici ca ai facut multe poze la avion, ar trebuii sa iti fie de ajuns zic eu.
Planul de Zlin 42 il am si eu, dupa cum am spus mai sus sunt diferente la anvergura si lungimea fuselajului, trenul de aterizre e mai scurt, capetele de aripa sunt rotunjite, are cu totul alta cupola, si este mai subtirel in zona cupolei
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator
Nu puteţi scrie subiecte noi în acest forum Nu puteţi răspunde subiectelor din acest forum Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi publica fişiere ataşate în acest forum