Frumos mai zboara si e extrem de docil in zbor
Pe mine ma roade mult un lucru: panoul ala fals cu cilindrii din fata....are gauri pentru aerisire ? ca in poza cu plumbii am impresia ca singura gaura e la axul motor
Am vazut cu ce vrei sa concurezi, super frumos si f buna ideea. Bechia are tija de otel prea groasa si din cauza asta nu amortizeaza. Schimba cu una mai subtire daca nu-i pui retract si acolo.
Cristi, poate nici nu ar trebui sa iti bati capul; experienta in ale pilotajului cred ca poate rezolva din problemele bechiei, mai trebuie doar sa te imprietenesti cu el poate. Cateodata solutia este asa de la indemana si noi nici nu stim.
Dragut ca de obicei Nu e vorba de experianta. Nu a capotat decat de 2 ori pana acum. Problema este ca terenul nu e drept, mai exista gropi si n-ai cum sa le eviti.
_________________ Daca nu-ti iese din prima, parasutismul nu este pentru tine...
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator
Nu puteţi scrie subiecte noi în acest forum Nu puteţi răspunde subiectelor din acest forum Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi publica fişiere ataşate în acest forum