Mosul ar trebui sa-ti aduca un aparat foto, sa intelegem si noi ceva din minunatiile de acolo. Multa bafta si multumiri anticipate pentru urmatoarele fotografii. Dar, rugamintea plebei, cu rezolutie mai mare.
PS. Mosul sa-i aduca conducatorului iubit un hard disk mai mare, ca tot s-au ieftinit. Poate se indura si va accepta fotografii mai mari.
PPS. Daca tot vorbim de Mos Craciun, vreau sa profit si va va doresc tuturor un an mai bun, baftos...vorba lui Valteras...fie iubit...sanatos, la punga gros si tot ceea ce va mai doriti. Sa fiti iubiti, zburatori-constructori-nostalgici si ce veti mai fi.
Dane ai dreptate, am sa fac altele mai de aproape. Multumesc de urari si eu va doresc un Craciun fericit si cit mai multe Modelle in anul 2011 Cum e vremea in Canada.La noi e jale cu zapada asta.Acum e mai bine dar umatoare tura vine.Ma gindesc la saracii care au ramas prin aeroporturi blocati.Se porta discutii aprinse din cauza rezervelor de sare de pe aeroporturile din Germania.
trebuie sa va dezamagesc, nu am motoare deosebite, majoritatea dintre voi poate au avut o buna parte din ele.Dar stiu pe cineva care are muuuult mai multe si mai interesante...dar nu spun cine e.
radudg800 scrie:
m-a rugat Mosul sa va arat pozele de la mine din pivnita
Am si eu tot sticle in pivnita, da arata cu totul si cu totul altfel....ale mele sunt pline cu licori minunate nu cu minunatii colorate! ...moaaaama, ca ma niervezi de nervii capului!
Dan scrie:
Mosul ar trebui sa-ti aduca un aparat foto, sa intelegem si noi ceva din minunatiile de acolo. Multa bafta si multumiri anticipate pentru urmatoarele fotografii. Dar, rugamintea plebei, cu rezolutie mai mare. PS. Mosul sa-i aduca conducatorului iubit un hard disk mai mare, ca tot s-au ieftinit. Poate se indura si va accepta fotografii mai mari.
Pai Radu e de vina, ca limita softului permite mai mult: Limits: 6 images per post, each image must be less then 1024x768 pixels and 293 KB
Citat:
PPS. Daca tot vorbim de Mos Craciun, vreau sa profit si va va doresc tuturor un an mai bun, baftos...vorba lui Valteras...fie iubit...sanatos, la punga gros si tot ceea ce va mai doriti. Sa fiti iubiti, zburatori-constructori-nostalgici si ce veti mai fi.
Craciun fericit si tie Danut, sa iti aduca mosu in continuare sanatate, bucurii si modele cel putin la fel de frumoase ca cele de pana acum!
Marinaru scrie:
radudg800 scrie:
m-a rugat Mosul sa va arat pozele de la mine din pivnita
Am si eu tot sticle in pivnita, da arata cu totul si cu totul altfel....ale mele sunt pline cu licori minunate nu cu minunatii colorate! ...moaaaama, ca ma niervezi de nervii capului!
pai daca lucrezi la vinalcool ,ce puteai sa ai in pivnita
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator
Nu puteţi scrie subiecte noi în acest forum Nu puteţi răspunde subiectelor din acest forum Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi publica fişiere ataşate în acest forum