Subiectul mesajului: Kituri de Aeromdelle in Ro. intre anii 1960-1989
Scris: 21 Apr 2013, 11:43
Member
Salutare tuturor,
aveti voi informatii desper Kiturile care s-au vindut sau cele care existau prin casele Pionierilor in Ro anilor 1960-1989? Eu vad am vazut foarte multe Kituri DDR la EB...Y si posed un Kit de captiv CCCR. Am avut in copilarie unul rusesc dar nu pot sa-mi aduc aminte numai ca aripa era montata pe un Baldachin daca era captiv sau zbor liber etc nu mai stiu( cam prin anii72-74) si un kit de la Arad cu Modellul ICAR ( sau SG 38). Am mai avut si un kit de velier cu fuselajul frezat din lemn de Pin al carui miros intensiv de rasina il mai am si astazi in memeorie. M-as bucura daca scrieti si voi de ce va mai amintiti.
Subiectul mesajului: Re: Kituri de Aeromdelle in Ro. intre anii 1960-1989
Scris: 22 Apr 2013, 12:26
Site Admin
Mai erau niste discutii intr-un subiect asemanator aici: viewtopic.php?f=17&t=175 Arata-ne si nou captivul CCCP !...nu e nevoie sa trunchezi EBAY, nu cenzuram decat cuvintele porcoase...pe cat putem.
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 2 vizitatori
Nu puteţi scrie subiecte noi în acest forum Nu puteţi răspunde subiectelor din acest forum Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi publica fişiere ataşate în acest forum