Pentru ca nu trebuia sa chesonez deloc...structura a iesit foarte rigida....nu m-a lasat insa inima sa nu pun chesoane chiar deloc!!
As pune chesoane suta la suta cit de rigida ti se pare cind faci uncolt cu el si ai de 10 ori acceleratia gravitationala se va misca. Daca modelul cintareste 1.5Kg pune 7.5kg pe fiecare aripa si vezi daca se indoaie? Iti garantez ca da. aca modelul este 1.5kg. Si daca tot ai reparat capatul interior acuma ai posibilitatea sa adaugi iesiri la cabluri ajustabile. Multumestemi mai tirziu cind vei vedea ce bune sint sistemele astea ajustabile. In celalalt capat de aripa pune o cutie pentru plumb sa ajustezi greutatea din capatul aripii. Mult Noroc
F2B scrie:
Si daca tot ai reparat capatul interior acuma ai posibilitatea sa adaugi iesiri la cabluri ajustabile. In celalalt capat de aripa pune o cutie pentru plumb sa ajustezi greutatea din capatul aripii.
Done!
Fişiere ataşate:
CAM00117 (Medium).jpg [ 84.8 KiB | Vizualizat de 11744 ori ]
Koverall-ul asta face minuni! Se lipeste cu emaita si se intinde cu fierul de calcat! pana si bulele din textura dispar...si se intinde si dupa ce e emaitat, daca mai e nevoie, tot cu fierul!
Pozitia de iesire la cabluri si pozitia la rezervor sit poate cele mai importante lucruri la un model de acrobatie. Nu stii unde se vor afla decit dupa ce vei zbura un pic modelu. 3mm la cabluri mai in fata sau in spate face o diferenta mare. Posibilitatea de aschimba cite un pic este un lucru nemaipomenit sa il ai in buzunar cind zbori. Poate ai noroca sa ai dreptate dar daca nu ce te faci?
Intotdeauna am considerat tatuajul o actiune de automutilare...patologic vorbind!!! Acum am constatat ca ascund bine cicatricile mai vechi...ale modelului.
Fişiere ataşate:
tatuaj (Medium).jpg [ 62.44 KiB | Vizualizat de 11673 ori ]
Gata...mai trebuie doar sa-i dau o mana de lac protector, poate Palux....si sa-i montez motorul. Sa nu uit dreaq sa-i pun plumb in aripa...mi-am dedicat o zi speciala pentru asta!!
Fişiere ataşate:
Comentariu fişier: Burtica...sau vedere ventrala: moama, ce cult sunt!! CAM00124 (Medium).jpg [ 91.54 KiB | Vizualizat de 11673 ori ]
Comentariu fişier: Vedere de pa coama!! CAM00123 (Medium).jpg [ 63.91 KiB | Vizualizat de 11673 ori ]
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 4 vizitatori
Nu puteţi scrie subiecte noi în acest forum Nu puteţi răspunde subiectelor din acest forum Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi publica fişiere ataşate în acest forum